Tässä lyhyet esittelyt joistakin tarjoamistani ohjelmapalveluista. Olen myös aina kiinnostunut ideoimaan räätälöityjä esityksiä erilaisiin tarpeisiin ja tapahtumiin, säveltämään ja sanoittamaan kaikkea mahdollista: onnittelulauluja, häävalsseja jne., sekä luomaan äänimaisemia, soittamaan taustamusiikkia, toimimaan DJ:nä jne… Olen tehnyt sävellystöitä mm. teatteri- ja nykysirkusesityksiin, televisioon, sekä lukemattoman määrän kirjavia soolo- ja bändikeikkoja. Tarkempaa informaatiota ja referenssejä pyydettäessä.

Electroubadour.jpg

Tommi Lindell

Tarinaa ja tunnetta, kilometrejä ja kaipuuta. Balladeja, bluesia ja keinuvia rytmejä kaislikosta kosmokseen. Tätä kaikkea edustaa “electroubadour” Tommi Lindell. Taidokkaasti, pitkällä kokemuksella, ilman turhaa tärkeilyä!

Veijo surf.JPG

Veijo Midi & Modulit

Elektroninen musiikki-iloittelu. Veijon käsittelyssä pop- ja rock-klassikoille annetaan uusi näkökulma, musiikillinen "second opinion". Repertoaari yltää Motörheadista Mozartiin, Hurriganesista Harmony Sistersiin, kantrista Queeniin...

Veijo Midi on viihdyttänyt klubeilla, juhlasaleissa, olohuoneissa, syntymäpäivillä, häissä, pikkujouluissa ja mitä ihmeellisimmissä paikoissa jo vuodesta 2000.

 

Edellä esiteltyjen lisäksi soitan säännöllisesti myös Kukkola -yhtyeessä, sekä vuonna 1964 (2v. ennen syntymääni!) perustetussa, legendaarisessa Topmostissa.