Tässä lyhyet esittelyt joistakin tarjoamistani ohjelmapalveluista. Olen myös aina kiinnostunut ideoimaan räätälöityjä esityksiä erilaisiin tarpeisiin ja tapahtumiin, säveltämään ja sanoittamaan kaikkea mahdollista, onnittelulauluja, häävalsseja, sekä luomaan äänimaisemia jne… CV:stäni löytyy sävellystöitä mm. teatteri- ja nykysirkusesityksiin, televisiotöitä, sekä lukematon määrä kirjavia bändikeikkoja. Tarkempaa informaatiota ja referenssejä pyydettäessä.

IMG_0076.JPG

Veijo Midi & Modulit

Elektroninen musiikki-iloittelu. Veijon käsittelyssä pop- ja rock-klassikoille annetaan uusi näkökulma, musiikillinen "second opinion". Repertoaari yltää Motörheadista Mozartiin, Hurriganesista Harmony Sistersiin, kantrista Queeniin...

Veijo Midi on viihdyttänyt klubeilla, juhlasaleissa, olohuoneissa, syntymäpäivillä, häissä, pikkujouluissa ja mitä ihmeellisimmissä paikoissa jo vuodesta 2000.

Veijon keikat:

Heidi Leppänen +358248092220 / heidi.leppanen@starpoint.fi

File 26-02-2018, 23.08.53.jpeg

Tommi lindell

Omaa suomenkielistä musiikkiani. Trubaduuripohjalta, akustisesti tai kevyen elektronisin sävyin.

Lauluja arjesta, juhlasta, ajastamme, rakkaudesta ja ruususuolasta.

File 26-02-2018, 16.03.40.jpeg

DJ THOMY

Disco, soul, groove, jazz, chill, ambient etc. Diskreetisti, yleisön viboja aistien.

Menon yltyessä DJ Thomy saattaa myös miksata levymusiikin sekaan ääniä pienestä punaisesta syntetisaattoristaan...

 

Edellä esiteltyjen lisäksi soitan säännöllisesti myös Kukkola -yhtyeessä, sekä vuonna 1964 (2v. ennen syntymääni!) perustetussa, legendaarisessa Topmostissa.